Loading

Jobbet är tillsatt

Administratör till Västbo Lastbilscentral (LBC) AB

Om oss

Puls Bemanning är ett lokalt bemanning- och rekryteringsföretag som arbetar i huvudsak med arbetskraft till den tillverkande industrin. Vi vet att människorna är den viktigaste tillgången ett företag har. Att varje individ är unik med sina kompetenser och egenskaper och att alla växer ännu mer om de matchas med rätt arbetsplats och organisation. 

Puls kunder finns i hela GGVV-regionen och får service från våra kontor i Anderstorp och Värnamo. Vi är uppskattade för vår snabbhet, tillgänglighet och kompetens. ”Rätt från start” är en känsla som uppfattas av såväl kunder som personal.

Om företaget

Västbo Lastbilcentral (LBC) AB i Smålandsstenar ägs av 6 st lokalt förankrade företag inom åkeri- och entreprenadbranschen. Företagets huvudsakliga arbetsuppgifter finns inom grus- och entreprenadverksamheten, insamling och sortering av industriavfall samt försäljning av diesel och eldningsoljor. Totalt sysselsätter LBC ca 30 bilar och maskiner.

Arbetsuppgifter

Vi söker en administratör till vår kund Västbo Lastbilcentral (LBC) AB i Smålandsstenar. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat kundkontakt via telefon, fakturering, dokumentation och uppföljning av rutiner avseende CE-märkning, kvalité och miljöledningssystem. Du jobbar nära trafikledaren och är en stöttande hand i det dagliga arbetet.

Din profil

Du har erfarenhet av kundkontakt och trivs med att arbeta i en varierande roll med flera ansvarsområden. Vidare är du en strukturerad person med god datorvana. Du ska inte vara rädd för att rycka in och hjälpa till med andra uppgifter vid behov. För att trivas i rollen behöver du vara noggrann och ha förmågan att arbeta självständigt såväl som i team. Som person arbetar du välstrukturerat och kan effektivt prioritera ärenden som du får in under en arbetsdag. Meriterande är om du har arbetat med fakturering tidigare i systemet Hogia.

Krav

Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska

God datorvana

 

Urval sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum 2019-03-01.

Välkommen att skicka in din ansökan via formuläret till höger eller ring 0370-30 78 60 för mer information.

Ansök här