Loading

Jobbet är tillsatt

Arbetsledare till Sporda Nonwoven AB

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd hos vår kund Sporda Nonwoven.   

Om företaget

Sporda Nonwoven är en av Skandinaviens ledande producenter av nonwovenprodukter. Företaget har sin tillverkning utanför Bredaryd i Sporda. Sporda Nonwoven tillverkar termobunden och nålad nonwoven. Användningsområden är fyllning till möbler, isolering i hus (termiskt och ljud), filtermedia och nålfilt för en mängd olika tillämpningar. Största delen av materialet är polyester, resterande är naturmaterial som ull, bomull, lin, hampa och PLA. Företaget erbjuder goda utvecklingsmöjligheter, oavsett var i organisationen du arbetar. De satsar på kontinuerlig kompetensutveckling, för att alla ska ha möjligheten att växa som individer och med sina arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter

I rollen som arbetsledare blir du produktionschefens förlängda arm och ansvarar för det växlande två-skiftet som omfattar sex personer.

Din arbetsuppgift kommer att vara inom produktion motsvarande att ställa, köra, samt sköta företagets två maskinlinjer. Dessutom fördelar du arbetet mellan dina medarbetare och är den som planerar och driver baserat på en helhetsbild av produktionen i kommunikation med ledning.

Din profil

Arbetet omfattar flera olika ansvarsområden och kräver att du ska ha ett kvalitetstänk, vara effektiv i dina arbetsuppgifter och finna en balans mellan dessa.

Du har förmågan av att vara en ansvarsfull ledare och detta ska falla sig naturligt för dig. Vidare behöver du även vara den drivande personen som för arbetet framåt för både dig och dina medarbetare, vara lyhörd och ha skinn på näsan.

Tidigare erfarenheter inom maskinindustri är meriterande och kommer hjälpa dig i din roll som arbetsledare.

Krav

  • Truckkort
  • Uttrycker dig flytande på svenska och engelska, i tal och skrift.

 

Urval sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum 2019-04-26

Välkommen att skicka in din ansökan via formuläret, till jobb@pulsbemanning.se eller ring 0370-30 78 60 för mer information.

 

Ansök här