Loading

CNC operatör/NC beredare till Axelent Engineering AB

Detta är en hyrrekrytering vilket innebär att du blir anställd hos oss på Puls Bemanning. Vi rätt person övergår anställningen till kund.

Om företaget

Axelent Engineering Grp ett innovativt kompetensbolag inom PLM, automation, produktion och produktutveckling. De levererar ingenjörstjänster och produkter åt tillverkande företag. Företaget har fyra huvudsakliga verksamhetsområden: Specialmaskiner/robotlösningar, Standardmaskiner, Ingenjörstjänster och Mjukvaror. Deras verksamhet växer hela tiden och idag tillhör företaget ett av regionens största kunskapsföretag. Totalt i hela Axelent Engineering-gruppen arbetar ca 80 medarbetare. Axelent Engineering finns representerade i Gislaved, Hillerstorp, Huskvarna och Göteborg.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kan variera mellan svarvning och fräsning och innehålla delar som ställa att köra och programmen på maskinerna. Läsa ritningar och kontrollera att det blir rätt. Erfarenhet är meriterande men inget krav, vi utbildar kontinuerligt internt.

 

Din profil

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och har en teknisk utbildning i grunden samt gärna några års erfarenhet som CNC operatör. Du ska trivas med att ta ansvar, arbeta självständigt samt gilla tekniska utmaningar. Du hanterar att jobba under tidspress och har en vilja att utvecklas och bli bra på det du gör. Det är viktigt att du trivs med att jobba i grupp och vara en lagspelare då vi jobbar väldigt tätt. Kunskaper i engelska är ett plus.

 

Krav:

Svenska i tal och skrift.

B-körkort och gärna mer.

 

Urval sker löpande.

Välkommen att skicka in din ansökan till jobb@pulsbemanning.se eller kontakta ansvarig Johan Gunnarsson 0370-30 78 60 för mer information.

Ansök här