Loading

Jobbet är tillsatt

Kantpressoperatör till Luni Metall AB

Om oss

Puls Bemanning är ett lokalt bemanning- och rekryteringsföretag som arbetar i huvudsak med arbetskraft till den tillverkande industrin. Vi vet att människorna är den viktigaste tillgången ett företag har. Att varje individ är unik med sina kompetenser och egenskaper och att alla växer ännu mer om de matchas med rätt arbetsplats och organisation. 

Puls kunder finns i hela GGVV-regionen och får service från våra kontor i Anderstorp och Värnamo. Vi är uppskattade för vår snabbhet, tillgänglighet och kompetens. ”Rätt från start” är en känsla som uppfattas av såväl kunder som personal.

Om företaget

Luni Metall AB grundades 1986 och har sin produktion i Hillerstorp. Luni är en komplett leverantör inom rör, plåt, svets och lego. År 1997 började företaget med tillverkning av butiksinredning och idag är de en komplett legotillverkare med kunder inom olika branscher. Luni har under de senaste åren gjort stora investeringar i nya maskiner och omsättningen uppgår idag till 40 miljoner kronor med totalt 25 anställa.

För att lyckas hålla en hög kvalitet krävs personal med hög kompetens, därför satsar Luni på att utbilda sin personal för att hålla sig i framkant när det gäller ny kunskap.

Arbetsuppgifter

Som kantpressare kommer du att arbeta med plåtbearbetning med hjälp av kantpress. Du kommer att arbeta själv på kantpressavdelningen så det är viktigt att du är en driven person som vill uppnå mål och krav som ställs på dig. Du kommer att ställa och programmera dina jobb, därav ser vi gärna att du har kunskap och erfarenhet inom detta område. 

Tjänsten ställer höga krav på noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet. Du är allmänt händig och har kunskap inom mät och ritningsläsning. Vidare har du inga problem att arbeta självständigt men kan även fungera bra i grupp.

Krav:

Svenska i tal och skrift.

Truckkort

Hög arbetsmoral.

 

Urval sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum 2019-03-08

Välkommen att skicka in din ansökan till jobb@pulsbemanning.se eller ring 0370-30 78 60 för mer information.

Ansök här