Loading

Jobbet är tillsatt

Lageransvarig till Sporda Nonwoven AB

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd hos vår kund Sporda Nonwoven AB.

Om oss

PULS Bemanning är ett lokalt bemanning- och rekryteringsföretag som startade i Anderstorp, men finns nu även i Värnamo. Vi på PULS Bemanning anser att människorna i ett företag är den viktigaste tillgången; varje individ är unik – medarbetare, kandidat och kund. Vi är uppskattade för vår snabbhet, tillgänglighet och kompetens. ”Rätt från start” är en känsla som ska uppfattas av såväl kunder som personal.

Om företaget

Sporda Nonwoven är en av Skandinaviens ledande producenter av nonwovenprodukter. Företaget har sin tillverkning utanför Bredaryd i Sporda. Sporda Nonwoven tillverkar termobunden och nålad nonwoven. Användningsområden är fyllning till möbler, isolering i hus (termiskt och ljud), filtermedia och nålfilt för en mängd olika tillämpningar. Största delen av materialet är polyester, resterande är naturmaterial som ull, bomull, lin, hampa och PLA. Företaget erbjuder goda utvecklingsmöjligheter, oavsett var i organisationen du arbetar. De satsar på kontinuerlig kompetensutveckling, för att alla ska ha möjligheten att växa som individer och med sina arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter

Vi söker en lageransvarig som kommer ha övergripande ansvar över inkommande/utgående material, bokning av transporter och orderplock. Dina arbetsuppgifter kommer även att bestå av truckkörning, förse produktionspersonalen med material men även arbete med att utveckla och strukturera upp lageravdelningen.

Din profil

Tjänsten kräver en strukturerad och viljestark person med bra ledarskapsegenskaper. Vi ser gärna att du har förmågan att se lösningar när det gäller att effektivisera lagerhållningen men även arbetet med att förenkla lagrets rutiner och struktur. Vidare tror vi att du är självgående och har erfarenhet av lagerarbete och att du i din yrkesroll motiveras av möjligheten att få komma in i ett starkt team och att få chansen att jobba i en ledarroll.

Krav:

Svenska i tal och skrift.

Erfarenhet av lagerarbete.

Körkort.

Truckkort.

Urval sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum 2018-07-15.

Välkommen att skicka in din ansökan via formuläret här eller ring 0370-30 78 60 för mer information.

Ansök här