Loading

Maskinbyggare till Axelent Engineering AB

Detta är en hyrrekrytering vilket innebär att du blir anställd hos oss på Puls Bemanning. Vi rätt person övergår anställningen till kund.

Om företaget

Axelent Engineering Grp ett innovativt kompetensbolag inom PLM, automation, produktion och produktutveckling. De levererar ingenjörstjänster och produkter åt tillverkande företag. Företaget har fyra huvudsakliga verksamhetsområden: Specialmaskiner/robotlösningar, Standardmaskiner, Ingenjörstjänster och Mjukvaror. Deras verksamhet växer hela tiden och idag tillhör företaget ett av regionens största kunskapsföretag. Totalt i hela Axelent Engineering-gruppen arbetar ca 80 medarbetare. Axelent Engineering finns representerade i Gislaved, Hillerstorp, Huskvarna och Göteborg.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter omfattar montage, färdigställande och provkörning av vår kund Axelent Engineerings maskiner. Tyngdpunkten kommer ligga på mekanik samt till en viss del el. Placeringsort är i Gislaved.

 

Din profil

För att lyckas med rollen som Maskinbyggare hos Axelent Engineering ser vi att du har gymnasieutbildning, gärna el eller verkstadsutbildning. Har du också arbetat som servicetekniker inom mekanik eller automation är detta meriterande. Vidare ska du vara en ordningsam person som trivs med att hitta lösningar för olika mekaniska problem. Har du kunnande i olika verkstadsmaskiner och kan utföra enklare svarvning, svetsning och/eller fräsning är detta meriterande. Kunskaper i engelska är ett plus.

 

Krav:

Svenska i tal och skrift.

B-körkort och gärna mer.

 

Urval sker löpande.

Välkommen att skicka in din ansökan till jobb@pulsbemanning.se eller kontakta ansvarig Johan Gunnarsson 0370-30 78 60 för mer information.

Ansök här