Loading

Jobbet är tillsatt

Medarbetare till skumningsavdelningen på Recticel AB

Om Recticel

Recticel tillverkar och marknadsför cellplaster i form av madrasser och komponenter för möbel och verkstadsindustrin i Norden. Recticel North med huvudkontor i Gislaved har verksamheter i Sverige, Norge, Finland och Estland. I Sverige omsätter vi 400 miljoner SEK och sysselsätter 200 personer. Den samlade Nordiska verksamheten sysselsätter idag 500 personer och omsätter 1 miljard SEK. Recticel AB är ett helägt dotterbolag till Recticel SA/NV, en koncern med huvudkontor i Bryssel och verksamt i 27 länder.

Arbetsuppgifter

Vi söker en medarbetare till skumningsavdelningen på Recticel. Du kommer vara en del av cellplastproduktionen. Det är ett kollektivt arbete innehållande 5 personer i ett team där alla har sin roll i tillverkningen. Underhåll och planering är också delar av arbetsuppgifterna. Arbetet är förlagt på dagtid. 

Din profil

För att trivas i rollen behöver du vara en lojal och plikttrogen person, som har förmågan att arbeta självständigt såväl som i team. Du värdesätter ett arbete med varierande arbetsuppgifter, är serviceinriktad, flexibel och tycker om att ta eget ansvar. Har du tidigare erfarenhet av plast eller kemiindustrin är det ett stort plus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

Svenska i tal och skrift.

Hög arbetsmoral.

 

Urval sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum 2019-03-08

Välkommen att skicka in din ansökan till jobb@pulsbemanning.se ,via formuläret till höger eller ring 0370-30 78 60 för mer information.

 

Ansök här