Loading

Jobbet är tillsatt

Medarbetare till Verktygsavdelningen på AD-Plast AB

Om företaget

AD-Plast i Anderstorp är ett företag med kärnverksamhet inom tillverkning av plastprodukter i stora och små volymer innehållande plastdetaljer, prototyper i plast, metallersättning och formfyllnadsanalyser. De arbetar med helheten – från konsultation och verktyg till produktion och montering. Med an av branschens mest avancerade produktionsanläggningar och den höga automationsgraden har organisationen på så sätt anammat nya lösningar och skapat ett effektivt arbetssätt.

Arbetsuppgifter

Vi söker en serviceinriktad och positiv medarbetare till AD-Plast moderna verktygsavdelning.

Dina arbetsuppgifter blir en viktig del i service- och reparationsarbetet av formverktyg, samt nytillverkning av formverktyg. I arbetet ingår även att tillverka automatiseringslösningar och viss teknisk support till produktionen. Arbetet sker i nära samarbete med övrig personal på verktygsavdelningen samt i produktionen.

I den moderna verktygsavdelningen finns fleroperationsfräsar, sänkgnist, trådgnist, NC -svarv med mera. Ambitionen är att verktygsavdelningen alltid skall erbjuda en hög tekniknivå.

Din profil

Du som söker detta jobb är sugen på en spännande ny utmaning där du kan utvecklas under många år framöver. Lämpligt är om du har en bakgrund som verkstadstekniker eller verktygsmakare, men vi är även intresserade av att komma i kontakt med dig som helt enkelt har ett brinnande teknikintresse, här finns då stora möjligheter för rätt person att utvecklas.

Vi ser gärna att du har följande kompetenser

-Tekniskt intresserad, noggrann, gillar ordning och reda och är en problemlösare som gillar utmaningar.
-Verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet.
-Lagspelare med känsla för kvalitet och effektivitet.
-Behärska svenska i tal och skrift.

Urval sker löpande.

Välkommen att skicka in din ansökan till jobb@pulsbemanning.se eller kontakta ansvarig Andreas Bogesten på 0371-79 98 20 för mer information.

Ansök här