Loading

Jobbet är tillsatt

Montör till Gate Rehab Development AB

 

Om Gate Rehab Development AB

Gate Rehab Development AB är ett svenskt hjälpmedelsföretag med en lång tradition av forskning och produktutveckling. Företagets finns i Reftele där de har huvudkontor, produktion, rekond och lager finns samlat. Gate utvecklar och säljer högkvalitativa hjälpmedel i Sverige och stora delar av världen. Bland Gates egentillverkade produkter finns gåbord, rollatorer och hygienartiklar, samtliga med innovativ design och nya lösningar. Gate är även återförsäljare av hjälpmedel från några av världens ledande tillverkare. 

För kunds räkning söker vi nu en montör. Anställningen sker via en hyrrekrytering och det innebär att du blir anställd hos Puls Bemanning de första 12 veckorna. Efter ömsesidig överenskommelse övergår anställningen till Gate. 

Arbetsuppgifter

Du kommer i huvudsak att arbeta med montering av hjälpmedelsprodukter till sjukvården.

Din profil

För att lyckas i den här rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av industriarbete. Vidare är ett krav att du behärskar svenska språket i tal och skrift. Det är ytterst viktigt att du är kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete eftersom du monterar produkter som levereras till sjukvården. Vi söker dig med ett tekniskt intresse och en positiv inställning till praktiska arbeten. Du jobbar i ett mindre team och därför är det av stor vikt att du har en god samarbetsförmåga. 

 

Välkommen att skicka in din ansökan via formuläret här eller ring Johan Gunnarsson på 0370-30 78 60 för mer information.

Urval sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum 2019-03-25

Ansök här