Loading

Redovisningskonsult till Bredaryd Ekonomipartner AB

Detta är en rekrytering och innebär att du blir anställd direkt av vår kund Bredaryd Ekonomipartner AB

 

 Om företaget

Bredaryd Ekonomipartner AB är ett lokalt ekonomikonsultföretag med fem anställda som jobbar med redovisning, bokslut, löner, skatter och ekonomistyrning samt företagsrådgivning. De brinner för att göra kunders vardag enklare och tryggare, något som avspeglas i deras tjänster. De tror på långsiktiga samarbeten och ett personligt bemötande. Företagets inställning till att ingen kund är för liten eller för stor har gett deras konsulter en ovanligt bred kunskap inom allt från löpande redovisning till bokslut, ekonomistyrning och rådgivning. Bredaryd Ekonomipartner erbjuder också intern och extern utbildning genom branschorganisationen Srf konsult.

 

 Arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi nu en Redovisningskonsult till en trevlig och familjär byrå i Bredaryd. Du kommer att arbeta med löpande redovisning, löneadministration, skattedeklarationer och rapporter för kunds räkning. Du arbetar självständigt i din roll men har alltid kollegor nära till hands. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vad kunden efterfrågar och därför ser vi att du behärskar förmågan att leda och utveckla befintliga affärer och kan bygga relationer med kunder samt kvalitetssäkra allt arbete. 

 

Din profil

Du trivs i en roll som innebär mycket kundkontakt och du kan identifiera dig med kundens uppsatta mål och även överträffa kundens förväntan. Vidare är du positiv och utåtriktad och ditt ansvarsfulla arbetssätt präglas av noggrannhet. Du är van att hantera många olika uppdrag parallellt vilket innebär att du är effektiv och en stjärna på att strukturera och prioritera. Du som säker bör ha några års erfarenhet av ekonomi/redovisning eller relevant utbildning.

 

Urval sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum 2020-03-06

Välkommen att skicka in din ansökan till jobb@pulsbemanning.se eller kontakta ansvarig rekryterare Anela Durakovic på Tel: 0370- 30 78 61 för mer information.

Ansök här