Loading

Jobbet är tillsatt

Servicetekniker till Anderstorp Hydraulik

Servicetekniker till Anderstorp Hydraulik

Detta är en rekrytering och innebär att du blir anställd direkt hos vår kund Anderstorp Hydraulik AB.

Om företaget

Anderstorp Hydraulik levererar sedan 1983 effektiv och professionell hydraulikservice, förebyggande underhåll samt ett stort sortiment av hydraulikkomponenter och smörjmedel till kunder i hela södra Sverige. Anderstorp Hydraulik har butik och lager på fem orter och huvudkontoret är placerat i nya och moderna lokaler i Anderstorp. Företagets största styrka är medarbetarna som med sin kompetens och sitt engagemang alltid har kundens bästa i fokus. 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är en servicetekniker och bor någonstans i Småland. Anderstorp Hydraulik finns på flera orter och därför är din bostadsort inte avgörande. Du jobbar direkt under servicechefen och med egen servicebil utgår du från hemmet och har support och material på den ort som är dig närmast. Ett roligt och stimulerande arbete med möjligheter till utbildning och personlig utveckling.

En servicetekniker på Anderstorp Hydraulik är en säljande servicetekniker. Du ansvarar för dina kunder och deras behov. Du kommer att jobba med allt från felsökning till reparation och underhåll av kundens hydraulik men även kunna sätta dig in och kunna hitta förbättringsförslag och vägleda kunden till utveckling.   

Din profil

Du har gymnasieutbildning, gärna teknisk eller industriprogram. Har du arbetat som servicetekniker inom hydraulik tidigare är detta meriterande. Du ska vara en person som trivs med ordning och reda och dessutom ha förståelse av att det administrativa arbetet är lika viktigt som utförandet av jobbet hos kund. Du har servicekänsla, engagemang och drivs av att utveckla såväl dig själv som företaget och dess kunder.

Krav:

Svenska i tal och skrift.

B-körkort och gärna mer.

 

Urval sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum 2019-04-01

Välkommen att skicka in din ansökan via formuläret eller till jobb@pulsbemanning.se.

Kontakta ansvarig Johan Gunnarsson 0370-307860 för mer information.

 

Ansök här