Loading

Jobbet är tillsatt

Skiftansvarig Maskinskötare till Assars Pulverlackering

Detta är en hyrrekrytering vilket innebär att du blir anställd hos oss på Puls Bemanning. Vi rätt person övergår anställningen till kund.

Om företaget

Assar Lilja grundade Assars Industri AB år 1947. År 1981 installerades den första pulverlinjen med legolackering som främsta användningsområde. Några år senare, 1985 blev företaget ett renodlat legolackeringsföretag. Företaget finns i nya lokaler i småländska Hillerstorp. År 2010 blev Assars uppköpta av Gunnars Tråd som är ett av de marknadsledande företagen i Skandinavien inom lågkolhaltig kalldragen tråd.

Arbetsuppgifter

Vi söker en driven och stabil maskinskötare som kommer att sköta och ansvara för processerna i linan. Du kommer att jobba med processtyrning och även utföra kontroller, mätningar samt dokumentation. Din uppgift blir att utöver maskinskötandet även driva och styra teamet i linan.

Tjänstens omfattning är heltid och arbetstiden är förlagd på dagtid.

Din profil

Tjänsten kräver en strukturerad och viljestark person med bra ledarskapsegenskaper. Du präglas av en god samarbetsförmåga och du bör vara den drivande personen som för arbetet framåt för både dig och dina medarbetare. Att vara lyhört och ha skinn på näsan är andra egenskaper som vi ser att du besitter.

Krav:

Svenska i tal och skrift.

Körkort

Truckkort

 

Urval sker löpande.

Välkommen att skicka in din ansökan till jobb@pulsbemanning.se via formuläret eller ring 0370-30 78 60 för mer information.

Ansök här