Loading

Jobbet är tillsatt

Svetsare med Tig-kunskaper till Luni Metall AB

Detta är en hyrrekrytering och innebär att du blir anställd hos Puls Bemanning.

Om oss

PULS Bemanning är ett lokalt bemanning- och rekryteringsföretag som startade i Anderstorp, men finns nu även i Värnamo. Vi på PULS Bemanning anser att människorna i ett företag är den viktigaste tillgången; varje individ är unik – medarbetare, kandidat och kund. Vi är uppskattade för vår snabbhet, tillgänglighet och kompetens. ”Rätt från start” är en känsla som ska uppfattas av såväl kunder som personal.

Om företaget

Luni Metall AB grundades 1986 och har sin produktion i Hillerstorp. Luni är en komplett leverantör inom rör, plåt, svets och lego. År 1997 började företaget med tillverkning av butiksinredning och idag är de en komplett legotillverkare med kunder inom olika branscher. Luni har under de senaste åren gjort stora investeringar i nya maskiner och omsättningen uppgår idag till 40 miljoner kronor med totalt 25 anställa.

För att lyckas hålla en hög kvalitet krävs personal med hög kompetens, därför satsar Luni på att utbilda sin personal för att hålla sig i framkant när det gäller ny kunskap.  

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som kan svetsa Mig/Mag obehindrat men framförallt har stor vana inom Tig-svetsning. Vidare är det meriterande att du är van vid att läsa ritningar, svetsar med noggrannhet och är bra på att ta eget ansvar. VI ser gärna att du även har kunskap i att bygga egna svetsfixturer enligt ritning.

Din profil

Tjänsten ställer krav på noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet.

Krav:

Svenska i tal och skrift.

Tig svetsning

Hög arbetsmoral.

Urval sker löpande.

Välkommen att skicka in din ansökan via formuläret här eller ring 0370-30 78 60 för mer information.

Ansök här