Loading

Jobbet är tillsatt

Vi söker montörer till vår kund Etac Supply Center AB i Anderstorp

Om oss

PULS Bemanning är ett lokalt bemanning- och rekryteringsföretag som startade i Anderstorp, men finns nu även i Värnamo. Vi på PULS Bemanning anser att människorna i ett företag är den viktigaste tillgången; varje individ är unik – medarbetare, kandidat och kund. Vi är uppskattade för vår snabbhet, tillgänglighet och kompetens. ”Rätt från start” är en känsla som ska uppfattas av såväl kunder som personal.

Om företaget

Etac Supply Center AB är ett växande företag i Anderstorp som utvecklar produkter och tjänster för personer med nedsatt rörelseförmåga, till sjukhus samt hem. Deras produkter och tjänster är i världsklass och Etac koncernen är idag marknadsledande i Norden och har en stark tillväxt internationellt. För anställda erbjuder Etac mer än bara ett jobb, ett företag som utvecklar produkter som hjälper människor att förbättra sin livskvalitet. Det är helt enkelt en utmanande och dynamisk arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Vi söker montörer som i huvudsak kommer att arbeta med montering av rullstolar.

Din profil

Vi söker dig med en positiv inställning till att arbeta och som är intresserad av praktiskt arbete. Du präglas av en stark arbetsvilja och det är viktigt för oss att du som söker har en mycket god samarbetsförmåga.

Krav:

Svenska i tal och skrift.

B-körkort och gärna mer.

Välkommen att skicka in din ansökan via formuläret här eller ring 0370-30 78 60 för mer information.

Ansök här