Vi är proffs på personal!

Fyll i kontaktformuläret eller via kontaktuppgifterna du ser här! Vi hjälper dig mer än gärna att hitta den arbetskraft du behöver. 

ALDRIG MER PERSONALBRIST!

Ni som företag ska satsa på det ni är bra på. Likaså ska vi det! Vi är din helhetspartner inom bemanning – och rekryteringstjänster. Genom ett stort nätverk och flera års erfarenhet kan vi se till att fylla era behov inom arbetskraft. Ni behöver aldrig mer vara oroliga över brist på personal.

Personal GGVV

BEMANNING

Med bemanning menar man tillfällig personal. Vi har en lång erfarenhet att förse olika typer av arbetsplatser med kompetent personal.

HYRREKRYTERING

Om ni har kommit fram till att utöka er verksamhet med mer personal kan det ibland vara bra att hyra in personal tillfälligt, innan ni anställer.

rekytering

Har ni behov att anställa på en specifik position? Då kan vi hjälpa er att hitta den perfekta kollegan. Vi är även med i hela processen.

HUR GÅR DET TILL?

Ibland är det inte helt enkelt att förstå hur bemanning – och rekryteringsföretag arbetar. Det finns många olika tillvägagångssätt, men vi skulle vilja säga att vi har det som fungerar bäst för alla parter. När du som arbetsgivare eller har kommit fram till att du behöver mer personal behöver du bara ringa oss, mer än så är det egentligen inte. 

Vi har sammanställt en guide för dig som vill veta mer om hur processerna vid bemanning, hyrrekrytering och rekrytering går till, så att du kan känna dig trygg när du väl hör av dig till.

Hur funkar bemanning

”PULS arbetare har det ”lila” extra. Vi brukar alltid rekommendera kandidater att söka jobb via PULS. Då kan vi förvänta oss att det är trevliga medarbetare.

Marie Torén GARO AB HR Business Partner