Loading

Programmerare till Axelent Engineering AB

Detta är en hyrrekrytering vilket innebär att du blir anställd hos oss på Puls Bemanning. Vi rätt person övergår anställningen till kund.

Om företaget

Axelent Engineering Grp ett innovativt kompetensbolag inom PLM, automation, produktion och produktutveckling. De levererar ingenjörstjänster och produkter åt tillverkande företag. Företaget har fyra huvudsakliga verksamhetsområden: Specialmaskiner/robotlösningar, Standardmaskiner, Ingenjörstjänster och Mjukvaror. Deras verksamhet växer hela tiden och idag tillhör företaget ett av regionens största kunskapsföretag. Totalt i hela Axelent Engineering-gruppen arbetar ca 80 medarbetare. Axelent Engineering finns representerade i Gislaved, Hillerstorp, Huskvarna och Göteborg.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter omfattar programmering och mindre programjusteringar i maskiner och robotar ute hos Axelent Engineerings kunder. Eftersom arbetet sker ute hos kunderna kan det förekomma övernattningar både i Sverige och i hela Europa. I tjänsten ingår det telefon och dator.

 

Din profil

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och har en programmeringsutbildning i grunden samt gärna några års erfarenhet som programmerare eller servicetekniker men inriktning el. Du ska trivas med att hitta lösningar för olika mekaniska / elektriska problem och klara av att jobba självständigt hos Axelent Engineerings kunder. Kunskaper i engelska är ett plus.

 

Krav:

Svenska i tal och skrift.

B-körkort och gärna mer.

 

Urval sker löpande.

Välkommen att skicka in din ansökan till jobb@pulsbemanning.se eller kontakta ansvarig Johan Gunnarsson 0370-30 78 60 för mer information.

Ansök här