Loading

DON´T WORRY, BE PURPLE...! 

"Don't worry, be purple" är vårt mantra som vi använder för att inspirera och uppmana alla våra kunder, samarbetspartners, anställda och kandidater att omfamna sin egen färgstarka och unika väg. Vi tror på att vara annorlunda, skilja oss från mängden och vara modiga nog att ta den lila vägen.

"Don't worry" betyder att vi inte ska låta oss distraheras av oro eller rädsla. Vi uppmanar alla att ha tillit till vår kompetens och erfarenhet samt till den resa vi tar tillsammans.

"Be purple" symboliserar vårt engagemang för att vara annorlunda och färgstarka. Det uppmanar oss att vara vårt autentiska jag, att inte vara rädda för att uttrycka oss och ta kreativa och innovativa steg i allt vi gör. Att vara lila innebär att vi inte bara följer de konventionella vägarna, utan att vi vågar vara unika och skapa egna möjligheter.

Genom att omfamna "Don't worry, be purple" förkroppsligar vi Puls vision och uppmanar alla att vara modiga, kreativa och stolta över att välja den lila vägen.

Fördelar med att anlita PULS

Vi gör jobbet åt er 

När du anlitar PULS så behöver du bara berätta om dina behov. Resten av arbetet gör vi. Vi vill att du skall uppleva att din arbetsbörda kring bemanning och rekrytering lättar samtidigt som du får precis det du behöver. 

Du får tillgång till vårt nätverk 

Vi har varit verksamma i vår region under många år och lärt känna både företag och medarbetare. Vi som driver PULS har dessutom själva provjobbat på över 200 företag. Allt för att kunna leverera snabbare och säkrare. 

Träffsäkerhet 

Att känna er som uppdragsgivare och att matcha er med rätt "Pulsare" är vår passion. Att få både medarbetare att trivas och att tillföra kraft resurser till er organisation är inte alltid lätt men vi ger oss aldrig förrän alla parter är nöjda.

Snabb och öppen dialog

Vi säger det igen. Vi finns tillgängliga för er dygnet runt. Det är en stor del i vår framgång att våra kunder kan få tag i oss precis när de behöver och att vi har snabbt från behov till åtgärd. Berätta bara vad ni behöver så hjälper vi er gärna. 

Att vara en del av PULS

Vill du vara en del i ett glatt gäng med suverän arbetsmoral? På PULS blir du en del av ett starkt sammansvetsat lag som alla jobbar mot samma mål – nöjda kunder! Du börjar med att skicka in din ansökan via formuläret här. När ansökan är registrerad får du en bekräftelse på detta och blir sedan kontaktad när anställningsbehov uppstår.

Läs mer om vår integritetspolicy.

Berätta att du finns nu!

 

TA MIG TILL FORMULÄRET