PULS skapar mångfald möten möjligheter till just dig!

PULS är ett lokalt och kraftfullt företag som är måna om både personal och kunder. Varje individ är unik med sina kompetenser och egenskaper.

Vår största drivkraft är att matcha rätt arbetsplats och organisation för just dig som arbetssökande och för dig som företag. Vårt fokus ligger i att ge dig som konsult en flexibilitet och trygghet i ditt arbete. Puls mål och vision som företag är att få hjälpa just dig att komma ut i arbetslivet! 

”Rätt från start” är en känsla som uppfattas av såväl kunder som personal. Vi är uppskattade för vårt driv, tillgänglighet, snabbhet och kompentens. Puls kunder finns i hela GGVV- regionen och får service från våra kontor i Anderstorp, Ljungby, Vaggeryd och Värnamo.

DON'T WORRY, BE PURPLE

Den lila vägen

”Don’t worry, be purple” är vårt mantra som vi använder för att inspirera och uppmana alla våra kunder, samarbetspartners, anställda och kandidater att omfamna sin egen färgstarka och unika väg. Vi tror på att vara annorlunda, skilja oss från mängden och vara modiga nog att ta den lila vägen.

”Don’t worry” betyder att vi inte ska låta oss distraheras av oro eller rädsla. Vi uppmanar alla att ha tillit till vår kompetens och erfarenhet samt till den resa vi tar tillsammans.

”Be purple” symboliserar vårt engagemang för att vara annorlunda och färgstarka. Det uppmanar oss att vara vårt autentiska jag, att inte vara rädda för att uttrycka oss och ta kreativa och innovativa steg i allt vi gör. Att vara lila innebär att vi inte bara följer de konventionella vägarna, utan att vi vågar vara unika och skapa egna möjligheter.

Genom att omfamna ”Don’t Worry, Be Purple” förkroppsligar vi PULS vision och uppmanar alla att vara modiga, kreativa och stolta över att välja den lila vägen.

Totala anställningar
0
Kunder
0
Orter
0

vår HistoriA

2010
PULS Grundas i Anderstorp

Patrik Eld (tidigare VD) och Jonas Stigemyr grundar PULS och företaget växer i rask takt de första åren.

2015
Kontor i Värnamo

Det andra PULS kontoret öppnas upp på Storgatan i Värnamo.

2020
Rekrytering av tjänstemän

En ny gren inom företaget startas och vi börjar erbjuda rekrytering av tjänstemän. Ansvarig för rekrytering blir Anela Drndo.

2021
Omorganisation

Johan Gunnarsson blir delägare i PULS och går senare in som VD för företaget. I samband med detta görs en omorganisation i företaget.

2021
Kontor i Ljungby

Vi tar klivet ut ur Gnosjöregionen och öppnar upp vårt tredje kontor – denna gång i Ljungby!

House of Purple PULS
2023
House of Purple

Vi skapar ett moderbolag – House of Purple. I samband med detta skapar vi även ett nytt bolag för tjänstemannarekrytering och interim – Purple

FRAMTIDEN ÄR LILA

Främjar du en kultur som uppmuntrar innovation och kreativitet? Här är vår ”Don’t worry, be purple”-filosofi som inspirerar oss och våra samarbetspartners att omfamna den färgstarka och unika vägen framåt.

”Don’t worry” betyder att vi inte låter oss hindras av oro eller rädsla. Vi har fullt förtroende för vår kompetens och erfarenhet, och vi tror på den gemensamma resan vi har framför oss.

”Be purple” symboliserar vårt åtagande att vara annorlunda och uttrycksfulla. Vi uppmuntrar alla att vara sanna mot sig själva, att inte vara rädda för att uttrycka sina idéer och att ta kreativa och nyskapande steg i allt vi företar oss. Att vara ”lila” innebär att vi inte enbart följer de utstakade vägarna, utan vågar vara unika och skapar våra egna möjligheter.

Genom att omfamna ”Don’t worry, be purple” förkroppsligar vi Puls vision och uppmanar alla att vara modiga, kreativa och stolta över att välja den lila vägen framåt. Tillsammans banar vi väg för en färgstark och spännande framtid.

Något som är oklart?

Vi har flera sidor där vi ger svar på frågor men också förklarar hur arbetssättet ser ut för bemanningsföretag.