Loading

DON´T WORRY, BE PURPLE...! 

Vad betyder Don´t worry, be purple för Puls? Vi på Puls arbetar för laganda, ledarskap och motivation. Du som anställd och ni som företag skapar Puls vinnande team, en stolthet som ger energi. Genom ett omfattande kontaktnät av människor med olika erfarenheter och kunskaper möjliggör vi våra kunder och medarbetare att komma i kontakt. 

"Från små frön växer starka träd." 

Detta citat låter dig veta att du som frö till en början präglas av beslutsamhet och osäkerhet. precis som ett frö växer långsamt krävs det energi, kunskap och tro för en utveckling. Vi tillför kompetens och vägledning för att ge dig möjligheten att växa och utvecklas. Ett hårt arbete kommer att skörda dig, vi ger dig möjlighet att blomstra. 

Fördelar med att anlita PULS

Vi gör jobbet åt er 

När du anlitar PULS så behöver du bara berätta om dina behov. Resten av arbetet gör vi. Vi vill att du skall uppleva att din arbetsbörda kring bemanning och rekrytering lättar samtidigt som du får precis det du behöver. 

Du får tillgång till vårt nätverk 

Vi har varit verksamma i vår region under många år och lärt känna både företag och medarbetare. Vi som driver PULS har dessutom själva provjobbat på över 200 företag. Allt för att kunna leverera snabbare och säkrare. 

Träffsäkerhet 

Att känna er som uppdragsgivare och att matcha er med rätt "Pulsare" är vår passion. Att få både medarbetare att trivas och att tillföra kraft resurser till er organisation är inte alltid lätt men vi ger oss aldrig förrän alla parter är nöjda.

Snabb och öppen dialog

Vi säger det igen. Vi finns tillgängliga för er dygnet runt. Det är en stor del i vår framgång att våra kunder kan få tag i oss precis när de behöver och att vi har snabbt från behov till åtgärd. Berätta bara vad ni behöver så hjälper vi er gärna. 

Att vara en del av PULS

Vill du vara en del i ett glatt gäng med suverän arbetsmoral? På PULS blir du en del av ett starkt sammansvetsat lag som alla jobbar mot samma mål – nöjda kunder! Du börjar med att skicka in din ansökan via formuläret här. När ansökan är registrerad får du en bekräftelse på detta och blir sedan kontaktad när anställningsbehov uppstår.

Läs mer om vår integritetspolicy.

Berätta att du finns nu!

 

TA MIG TILL FORMULÄRET