Loading

Vi hjälper er att växa!

Det kan vara svårt att attrahera och hitta arbetskraft med rätt kompetens. Och det tar tid att söka efter nya medarbetare. Vi kan hjälpa er oavsett om ni har behov av att hyra in personal under en begränsad period eller rekrytera nya medarbetare. Puls har genom åren byggt ett omfattande kontaktnät av människor med olika erfarenhet och kunskaper. Vi är också riktigt bra på att matcha kandidater med företag på ett sätt som sparar tid och resurser. Genom att använda oss och våra medarbetare så kan er organisation växa effektivt och på rätt sätt.

Fördelar med att anlita PULS

Vi gör jobbet åt er 

När du anlitar PULS så behöver du bara berätta om dina behov. Resten av arbetet gör vi. Vi vill att du skall uppleva att din arbetsbörda kring bemanning och rekrytering lättar samtidigt som du får precis det du behöver. 

Du får tillgång till vårt nätverk 

Vi har varit verksamma i vår region under många år och lärt känna både företag och medarbetare. Vi som driver PULS har dessutom själva provjobbat på över 200 företag. Allt för att kunna leverera snabbare och säkrare. 

Träffsäkerhet 

Att känna er som uppdragsgivare och att matcha er med rätt "Pulsare" är vår passion. Att få både medarbetare att trivas och att tillföra kraft resurser till er organisation är inte alltid lätt men vi ger oss aldrig förrän alla parter är nöjda.

Snabb och öppen dialog

Vi säger det igen. Vi finns tillgängliga för er dygnet runt. Det är en stor del i vår framgång att våra kunder kan få tag i oss precis när de behöver och att vi har snabbt från behov till åtgärd. Berätta bara vad ni behöver så hjälper vi er gärna. 

Att vara en del av PULS

Vill du vara en del i ett glatt gäng med suverän arbetsmoral? På PULS blir du en del av ett starkt sammansvetsat lag som alla jobbar mot samma mål – nöjda kunder! Du börjar med att skicka in din ansökan via formuläret här. När ansökan är registrerad får du en bekräftelse på detta och blir sedan kontaktad när anställningsbehov uppstår.

Läs mer om vår integritetspolicy.

Berätta att du finns nu!

 

TA MIG TILL FORMULÄRET