Loading

Jobbet är tillsatt

Rekryterare till Puls Bemanning

 

Rekryterare till Puls Bemanning

Är du en kreativ person som trivs i interaktion med andra människor och brinner för att ständigt vara på jakt efter kundens drömkandidat? Då kan du vara den vi söker till vårt team.

Arbetsuppgifter

Vi söker en rekryterare som kommer att ha en central roll i rekryteringsprocessen. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av identifiering av kandidater, kategorisering, kandidatintervjuer, sammanställning av kandidatpresentationer samt att stötta kundansvarig i anställningsbeslut och annonsskrivning. Du ska på eget initiativ kontinuerligt arbeta med att utveckla och förbättra våra kartläggnings- och rekryteringsverktyg.
Du rapporterar till försäljningschef och arbetar tätt i teamet bestående av kund- och konsultansvariga samt personaladministratörer. Du jobbar som en stöttande hand både vid intern samt extern ordermottagning och eftersom våra kunder finns inom en rad olika branscher kommer du att utveckla din förståelse för kund- och kandidats behov.

Din profil

Vi söker dig som har lite ”skinn på näsan” och med det menas att du känner dig trygg i rekryteringsprocessens olika delar. För att lyckas som rekryterare hos oss bör du ha

  • Utbildning inom HR eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet och stort intresse för rekrytering och matchning av kandidater.
  • Behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift.
  • Ett stort plus är om du har erfarenhet av arbetsledning inom industri.

Tjänsten ställer krav på att du visar tålamod i ditt sökarbete, det är viktigt att du klarar av att hantera stress och kan sköta flera rekryteringsprocesser parallellt. Ditt arbetssätt präglas av struktur och planering och du drivs av ett professionellt arbetssätt gentemot kandidater och kunder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och då rollen som rekryterar hos oss innebär många kontaktytor ser vi att du är social, framåt och har en mycket god kommunikationsförmåga. Du kommer att arbeta på båda våra kontor men du utgår från det som du bor närmast.

Urval sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum 2019-03-31

Välkommen att skicka in din ansökan via formuläret, till jobb@pulsbemanning.se eller ring 0370-30 78 60 för mer information.

 

Ansök här