Loading

Jobbet är tillsatt

Servicetekniker Småland och Verkstadstekniker

Detta är en rekrytering och innebär att du blir anställd direkt hos vår kund Anderstorp Hydraulik AB.

Om oss

PULS Bemanning är ett lokalt bemanning- och rekryteringsföretag som startade i Anderstorp, men finns nu även i Värnamo. Vi på PULS Bemanning anser att människorna i ett företag är den viktigaste tillgången; varje individ är unik – medarbetare, kandidat och kund. Vi är uppskattade för vår snabbhet, tillgänglighet och kompetens. ”Rätt från start” är en känsla som ska uppfattas av såväl kunder som personal.

Om företaget

Anderstorp Hydraulik levererar sedan 1983 effektiv och professionell hydraulikservice, förebyggande underhåll samt ett stort sortiment av hydraulikkomponenter och smörjmedel till kunder i hela södra Sverige. Anderstorp Hydraulik har butik och lager på fem orter och huvudkontoret är placerat i nya och moderna lokaler i Anderstorp. Företagets största styrka är medarbetarna som med sin kompetens och sitt engagemang alltid har kundens bästa i fokus. 

Servicetekniker Småland

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är en servicetekniker och bor någonstans i Småland. Anderstorp Hydraulik finns på flera orter och därför är din bostadsort inte avgörande. Du jobbar direkt under servicechefen och med egen servicebil utgår du från hemmet och har support och material på den ort som är närmast. Ett roligt och stimulerande arbete med möjligheter till utbildning och personlig utveckling.

Din profil

Du har gymnasieutbildning, gärna teknisk eller industriprogram. Har du arbetat som servicetekniker inom hydraulik tidigare är detta meriterande. Det viktiga är att du har ett tekniskt intresse och präglas av en servicekänsla.  Trivs du dessutom med ordning och reda är detta jobbet för dig.

 

Verkstadstekniker

Arbetsuppgifter

För att möta ökad efterfrågan sökes nu en mekaniker/tekniker till verkstan. Du kommer att tillhöra en kompetent verkstadsgrupp som långsiktigt tar ansvar för kunders behov av renoveringar och reparationer av hydraulikkomponenter och utrustning.

Din profil

Du har gymnasieutbildning, gärna teknisk eller industriprogram. Du har tidigare arbetat med mekanik och hanterar svarv/fräsmaskiner. Du har grundläggande kunskap inom hydraulik.
Den som eftersöks är en ”grovsmed med fingertoppskänsla”.

Krav:

Svenska i tal och skrift.

B-körkort och gärna mer.

 

Urval sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum 2018-06-22.

Välkommen att skicka in din ansökan via formuläret här eller ring 0370-30 78 60 för mer information.

Ansök här