Loading

Jobbet är tillsatt

Vi söker lagerpersonal

Om oss

Puls Bemanning är ett lokalt bemanning- och rekryteringsföretag som arbetar i huvudsak med arbetskraft till den tillverkande industrin. Vi vet att människorna är den viktigaste tillgången ett företag har. Att varje individ är unik med sina kompetenser och egenskaper och att alla växer ännu mer om de matchas med rätt arbetsplats och organisation. 

Puls kunder finns i hela GGVV-regionen och får service från våra kontor i Anderstorp och Värnamo. Vi är uppskattade för vår snabbhet, tillgänglighet och kompetens. ”Rätt från start” är en känsla som uppfattas av såväl kunder som personal.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår diverse lageruppgifter som orderplock, packning, truckkörning, in- och utleveranser och bokning av transport. Arbetet utförs i lagermiljö och arbetstiden är förlagd på dagtid.

Din profil

Vi söker dig som har kunskaper och erfarenhet inom lager eller logistik. Som person ser vi gärna att du känner ansvar och engagemang för ditt arbete och har god samarbetsförmåga. Du är flexibel och energisk och trivs i arbete med högt tempo. Du har god fysik och är van vid både praktiska och administrativa arbetsuppgifter.

Krav:

* Truckkort

* Tidigare erfarenhet av truck/lagerarbete.

* God datorvana

* Körkort och tillgång till bil

* God svenska i tal och skrift

Urval sker löpande.

Välkommen att skicka in din ansökan via formuläret här eller ring 0370-30 78 60 för mer information.

 

 

Ansök här