BEMANNING

För dig som behöver tillfällig personal, eller bemanning på lång sikt.

Vi hjälper er att rekrytera och fylla tillfälliga behov

Att snabbt kunna få tag i tillfällig personal och bemanning är av yttersta vikt för våra uppdragsgivare. Det kan vara under semestertider eller vid föräldraledighet. Eller så uppstår personalbrist av andra skäl. Oavsett så kan ni ta hjälp av Puls och vårt unika introduktionskoncept. Det ger dig effektiv personal från första timmen vid arbetstoppar, sjukdom, semester eller andra personalkrävande projekt. Du kan dessutom nå oss dygnet runt alla dagar om året.

Optimera din verksamhet

Att låta oss sköta bemanning åt ditt företag kan vara fördelaktigt av flera skäl. Vi är alltid tillgängliga för att fylla brådskande personalbehov. Glöm inte att vi även erbjuder bemanning på lång sikt och erbjuder lösningar för alla olika typer av företag.

VARFÖR PULS?

1. Exptertis & resurser

Vi har mycket kunskap och erfarenhet inom bemanningsområdet, med etablerade metoder och resurser för att rekrytera, urval och placera rätt personal för olika positioner och branscher. Genom vår expertis kan du vara säker på att få tillgång till kompetent och kvalificerad personal som passar dina specifika behov.

2. Flexibilitet & snabbhet

När du behöver fylla vakanser eller temporära personalbehov kan det vara tidskrävande och kräva mycket resurser att genomföra en egen rekryteringsprocess. Vi erbjuder snabb och flexibel bemanning genom en stora pool av förhandsgranskade kandidater. Vi hittar snabbt personal som matchar dina krav, vilket sparar tid och möjliggör en smidig övergång.

3. minskad administrativt arbete

När du väljer oss som bemanningspartner tar vi hand om alla administrativa uppgifter som är förknippade med personalhantering, inklusive löneadministration, försäkringar och anställningsavtal. Genom att outsourca dessa uppgifter till oss kan du frigöra tid och resurser inom ditt eget företag och fokusera på din kärnverksamhet.

4. trygghet & ansvar

Som en auktoriserad bemanningsföretag är vi väl medvetna om gällande lagar och regler inom arbetsmarknaden. Vi ser till att all personal som vi  tillhandahåller är korrekt anställda och att arbetsvillkoren följer lagstiftningen. Detta ger dig trygghet och minskar risken för juridiska komplikationer.

Har DU några funderingar?

Besök vår sida med svar på vanliga frågor. Där får du svar på allmäna frågor om oss, men även hur bemanning och rekrytering fungerar.

Vill du veta mer om hur vi arbetar?

Redo att överlåta jobbet till oss?

Låt oss boka in ett möte ihop för att diksutera hur ni kan effektivera är personaladminstrering med hjälp av våra tjänster.

Lisa Johansson Puls Bemanning
Något som är oklart?

Vi har flera sidor där vi ger svar på frågor men också förklarar hur arbetssättet ser ut för bemanningsföretag.