Vanliga frågor om bemanning

Få svar på vanliga frågor om bemanning och rekrytering. Här besvarar vi de mest förekommande frågorna kring bemannings och hur de kan gynna både företag och arbetssökande. Vi ger enkla och tydliga svar om bemanning för att hjälpa dig förstå och ta beslut.

Om du är arbetssökande kan vi hjälpa dig att smidigt hitta jobb i GGVV-regionen eller Ljungby. Vi arbetar med ett många företag runt om i regionen som hela tiden behöver nya medarbetare. 

Det finns alltid jobb hos oss som du är välkommen att söka.

Du hittar alla lediga jobb här.

Vi på PULS följer alltid den genomsnittliga lönen på arbetsplatser. Det betyder att du som konsult hos oss kommer ha den lön som genomsnittet är på arbetsplatsen. Med andra ord är varierar lönen beroende på vilken arbetsplats du blir tilldelad.

Du kan läsa mer om hur det fungerar att jobba via bemanningsföretag här.

Nej. Vi på PULS ger dig alltid alla kläder som behövs för att du ska kunna utföra ditt jobb. Du behöver därmed inte köpa något själv.

Det är väldigt enkelt att söka jobb via oss. Det enklaste sättet är att gå in på lediga jobb och se vilka jobb som finns. Där kan du klicka vidare och ansöka till jobbet. 

Om du inte hittar något som är intressant är du varmt välkommen att skicka in en spontantansökan, eller komma förbi och besöka oss på något utav våra kontor.

Ja, som konsult hos PULS har du rätt till sjuklön.

Hur snabbt du får ett jobb via PULS beror på hur stort behovet av arbetskraft är i stunden. Om det är det flera företag som behöver mycket arbetskraft går det snabbt.

Du som arbetssökande spelar också en betydande roll. Ju mer intresse du visar, desto större blir chansen att du att får ett jobb snabbt.

Nej, det är inget krav.

Du behöver inte körkort för att kunna söka jobba via oss på PULS. Däremot underlättar det mycket. Vissa företag vi arbetar med har som krav att du måste ha ett körkort.

Genom att du har körkort blir du mer flexibel och du kan ta dig till och från jobbet utan problem. 

Du behöver inte någon arbetslivserfarenhet för att kunna söka jobb hos oss. Vi välkomnar alla som vill ha ett jobb, oavsett bakgrund och erfarenhet.

Det finns däremot vissa jobb som kräver erfarenhet. I beskrivningen av jobbet står det alltid om det behövs särskild erfarenhet eller inte.

På PULS är ett av våra krav att du måste kunna det svenska språket. Du behöver inte prata flytande, men du måste kunna göra dig förstådd.

Det är också viktigt att du förstår svenska för att du ska kunna följa instruktioner och kommunicera med dina kollegor.

Vi på PULS erbjuder jobb runt om i GGVV-regionen (Gnosjö, Gislaved, Vaggeryd och Värnamo) samt Ljungby. 

Vi har kontor i Värnamo, Anderstorp och Ljungby och vi kan erbjuda jobb på närliggande orter.

Vi har som krav att du måste skicka in ett CV när du söker jobb hos oss. Ett CV är till för att hjälpa oss att förstå varför du är bäst lämpad för jobbet.

I ditt CV skriver du exempelvis om vem du är som person, vad du har jobbat med tidigare och vad du har för utbildning.

Du kan läsa mer hur man skriver ett bra CV här.

Du kan lätt komma i kontakt med oss på PULS. Här finns snabblänkar för dig som måste komma i kontakt med oss.

Kontakta kontoret i Anderstorp.

Kontakta kontoret i Värnamo.

Kontakta kontoret i Ljungby.

Om du har generalla frågor är du välkommen att kontakta vår växel eller skriva ett mejl till oss. Du hittar generella kontaktuppgifter här.

HAr du fortfarande inte fått svar på dina frågor?