HYRREKRYTERING

För er som har beslutat att expandera personalstyrkan, men vill börja med att hyra.

Anställningsprocess i flera steg

Att anställa ny personal kan vara både tidskrävande och svårt. Genom att använda vår tjänst hyrrekrytering kan ni starta med att hyra en kandidat som är handplockad för er verksamhet. På så vis kan båda parter tryggt känna efter om matchningen är rätt. När alla pusselbitarna är på plats övergår anställningen till er. Med hyrrekrytering sparar ni både tid och pengar jämfört med traditionell anställningsprocess och ni slipper helt arbetsgivaransvaret under hyrperioden.

När ni vill ta nästa kliv

Hyrrekrytering kan vara fördelaktigt för företag som har bestämt sig för att rekrytera, men som vill ta det steg för steg. Genom att använda er av hyrrekrytering kan ni testa en kandidat innan ni binder upp er. Vi kan även sköta administreringen vid en eventuell övergångsfas till anställning hos er.

Vill du ta första steget?

Vi träffas mer än gärna för att komma fram till vad som passar er bäst. Är det bemanning, hyrrekrytering eller en direkt rekrytering? Låt oss ta reda på det!

Denan Cisic Puls Bemanning

Har DU några funderingar?

Besök vår sida med svar på vanliga frågor. Där får du svar på allmäna frågor om oss, men även hur bemanning och rekrytering fungerar.

Vill du veta mer om hur vi arbetar?

Något som är oklart?

Vi har flera sidor där vi ger svar på frågor men också förklarar hur arbetssättet ser ut för bemanningsföretag.