HUR FUNGERAR BEMANNING OCH REKRYTERING?

Det är inte alltid lätt att veta hur bemanning och rekrytering fungerar. Därför har vi samlat information till dig som vill söka jobb via oss och dig som är i behov av personal.

Använd snabblänkarna nedan för att snabbt hitta informationen du söker.

Hur funkar bemanning

För dig som söker jobb

Söka jobb via oss är en enkel process. Med hjälp av några få steg kan vi matcha in det hos en arbetsgivare som passar dig och ditt CV perfekt. Vi har ett stort utbud av företagspartners som ständigt är jakt efter personal.

Hur fungerar bemanning

REGISTRERA CV

Det första steget för dig som söker jobb är att registera ditt CV hos oss. Du kan göra det online via vår jobbportal, men du är också välkommen att lämna in ditt CV på ditt närmsta kontor.

INTERVJU

Efter att du har registrerat dig bokar vi intervju med dig. Detta gör vi för att få förståelse för dina färdigheter, erfarenheter och vad du söker i ett jobb.

MATCHNING

Efter vi lärt känna dig jobbar vi på att matcha dig med relevanta jobb. När vi hittar ett uppdrag som passar dina färdigheter och preferenser, kommer de att föreslå det för dig.

LÖN & ANSTÄLLNING

När du söker jobb via oss är du anställd direkt via oss, alltså inte via företaget du blir matchad till. Den lön du får beror helt på vilket företag du matchas till.

UPPFÖLJNING

Efter att du har börjat jobba kommer vi att hålla kontakt med både dig och arbetsgivaren för att säkerställa att allt går smidigt. 

ANSTÄLLNING

Vårt mål är alltid att du som arbetssökande ska bli direkt anställd hos företaget vi matchar dig med. Om du gör bra ifrån dig finns det stor chans till fast anställning. Då sköter vi hela den administrativa processen.

För dig som söker PERSONAL

Det finns många anledningar varför du som företag borde låta oss sköta bemanningsfrågan. Förutom att processen är väldigt enkel för dig har vi också tillgång till ett stort nätverk av kandidater och kan lösa dina problem på kort varsel.

FASTSTÄLLER ERAT BEROV

När ett företag kontaktar oss är det örstaa steget för oss att förstå ert personalbehov. Det innebär att klargöra vilken typ av arbetskraft ni letar efter, vilka specifika kvalifikationer och färdigheter som krävs, och inom vilken tidsram positionen måste fyllas.

GENOMGÅNG

Innan rekryteringsprocessen startar går vi igenom nödvändig information. Ni får information hur vi arbetar och vi kommer överens om detaljerna i samarbetet.

REKRYTERINGSPROCESS

Vi startar sedan rekryteringsprocessen genom att söka efter kandidater inom vårt nätverk eller genom att annonsera på relevanta kanaler. Vi använder våra resurser för att hitta kandidater som matchar det ni söker.

ANSTÄLLNING

När vi valt ut vilka kandidater de som matchar ert behov, tar vi hand om den administrativa sidan av anställningen. Vi utfärdar anställningspapper och ser till att allt är i ordning för kandidaten att börja arbeta hos er.

UPPFÖLJNING

Efter att placeringen har gjorts håller vi regelbunden kontakt med både er och den anställda för att säkerställa att allt fungerar som det ska. Eventuella frågor eller problem behandlas och löses.

VARFÖR VÄLJA OSS?

Flexibilitet

Anpassa personalstyrka efter behov, vilket är särskilt viktigt för säsongsvariationer eller projektbaserade uppdrag.

Tidsbesparing

Spara in tid på långa och administrativa processer av traditionell rekrytering, vilket sparar värdefull tid.

Mångsidighet

Jobbkandidater har möjlighet att utforska olika branscher och företag, vilket breddar deras erfarenhet och kompetenser.

Stöd

Både företag och jobbkandidater får stöd från oss för att säkerställa en framgångsrik matchning och arbetsrelation.

Snabb hjälp

Vi kan erbjuda snabba och omedelbara jobbmöjligheter, vilket är fördelaktigt för kandidater och företag som söker snabb hjälp.

Låt oss göra jobbet!

Vi hjälper både företag och jobbkandidater att hitta den perfekta lösning. Flexibilitet, effektivitet och mångsidighet är begrepp som kan kopplas till oss. Vi skapar starka och framgångsrika arbetsrelationer.

Något som är oklart?

Vi har flera sidor där vi ger svar på frågor men också förklarar hur arbetssättet ser ut för bemanningsföretag.