Bemanning

För dig som behöver tillfällig personal eller bemanning på lång sikt. Vi bemannar och täcker upp dina personalbehov med kort varsel. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

Hyrrekrytering

För er som har beslutat att expandera personalstyrkan, men vill börja med att hyra. Vi hittar rätt kandidat till den tilltänkta tjänsten och sköter det administrativa fram tills slutlig rekrytering.

Rekrytering

För dig som behöver hitta den perfekta medarbetaren till en specifik tjänst. Med ett brett kontaktnät skräddarsyr vi rekryteringen till ditt företag.

Hur vi arbetar

Ibland är det inte helt enkelt att förstå hur bemanning – och rekryteringsföretag arbetar. Det finns många olika tillvägagångssätt, men vi skulle vilja säga att vi har det som fungerar bäst för alla parter. När du som arbetsgivare eller har kommit fram till att du behöver mer personal behöver du bara ringa oss, mer än så är det egentligen inte.

Vi har sammanställt en guide för dig som vill veta mer om hur processerna vid bemanning, hyrrekrytering och rekrytering går till, så att du kan känna dig trygg när du väl hör av dig.

Varför Välja PULS?

VI gör jobbet åt er

När du anlitar PULS så behöver du bara berätta om dina behov. Resten av arbetet gör vi. Vi vill att du skall uppleva att din arbetsbörda kring bemanning och rekrytering lättar samtidigt som du får precis det du behöver. 

du får tillgång till vårt nätverk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Träffsäkerhet

Att känna er som uppdragsgivare och att matcha er med rätt ”Pulsare” är vår passion. Att få både medarbetare att trivas och att tillföra kraft resurser till er organisation är inte alltid lätt men vi ger oss aldrig förrän alla parter är nöjda.

Snabb och öppen dialog

Vi säger det igen. Vi finns tillgängliga för er dygnet runt. Det är en stor del i vår framgång att våra kunder kan få tag i oss precis när de behöver och att vi har snabbt från behov till åtgärd. Berätta bara vad ni behöver så hjälper vi er gärna.

Att vara en del av PULS

Vill du vara en del i ett glatt gäng med suverän arbetsmoral? På PULS blir du en del av ett starkt sammansvetsat lag som alla jobbar mot samma mål – nöjda kunder.

Det finns alltid en rad olika jobb lediga hos oss. Sök ditt framtida jobb och bli en del av PULS-gänget!

Något som är oklart?

Vi har flera sidor där vi ger svar på frågor men också förklarar hur arbetssättet ser ut för bemanningsföretag.