Vi delar med oss till de vi gillar!

Vi på PULS sponsrar idrottsorganisationer som vi älskar för att stödja våra favoriter. Genom att investera i idrotten visar vi vårt engagemang för att främja och lyfta fram de organisationer vi håller kärt. Vi tror på värdet av att stödja och skapa möjligheter för dessa organisationer, oavsett vilken typ av verksamhet de bedriver.

IFK Värnamo

IFK Värnamo är vårt älskade fotbollslag i Småland! Klubben grundades redan 1912 och har sedan dess varit en viktig del av vår lokala fotbollshistoria. Vi är stolta över vårt allsvenska lag som spelar på Finnvedsvallen och representerar hela staden i sina färger vit och blå. IFK Värnamo ger oss högklassiga uppleverser och är en plattform för att utveckla unga talanger från vår egen stad. Vi hejar på IFK Värnamo och är stolta över vår fotbollsklubb, så självklart vill vi vara med och bidra.

Sponsring IFK Värnamo
Sponsring Troja Ljungby

IF Troja-Ljungby

IF Troja-Ljungby är en framstående ishockeyorganisation som länge har spelat i Hockeyallsvenskan, den näst högsta nivån av ishockey i Sverige. Med en stark närvaro och imponerande prestationer är de en av de mest betydande hockeyklubbarna i länet. Troja-Ljungby har etablerat sig som en kraft att räkna med inom svensk ishockey och är stolta över att representera Ljungby med passion och stolthet. Genom att erbjuda spännande matcher och utveckla talanger, fortsätter de att vara en central del av hockeygemenskapen i området.

Lejonen Speedway

Lejonen Speedway är regionens bästa speedwayklubb, och en stolthet för byggden. Klubben har en lång och framgångsrik historia sedan starten 1946 och är känd som en av de bästa inom sporten i Sverige. Lejonen tävlar i högsta divisionen på hemmaarenan platsen där vi samlas för att uppleva spännande speedwaytävlingar tillsammans. Lejonen Speedway är en viktig del av vårt samhälle och ger oss fantastiska upplevelser på två hjul!

Sponsring Lejonen Speedway

El Toro Racing

Eddie Ramírez Eriksson är vår egna stolhet, en ung kille från Småland som tävlar i allra största racingeventen för ungdomar. Vi älskar att sponsra drivna ungdomar precis som Eddie. Vi tycker det är så spännande att få hänga med i hans utveckling och resa.