REKRYTERING

För dig som behöver hitta den perfekta medarbetaren till en specifik tjänst.

Vi tar hand om rekryteringen och du satsar på din kärnverksamhet.

Känner ni som många andra företag att en lyckad rekrytering kräver många timmars hårt arbete och att sökandet efter rätt person dessutom kräver stort engagemang? Då kan det löna sig att ta professionell hjälp. Genom vår mångåriga erfarenhet och omfattande kontaktnät tar PULS det fulla ansvaret i rekryteringsprocessen av era nya medarbetare och ni som kund får rätt personer till er verksamhet.

ett omfattande nätverk

Genom att låta oss sköta er rekrytering sparar ni tid och kan fokusera på ert arbete, samtidigt som ni får tillgång till ett större kandidatnätverk. Vi tar hand om uppgifter som att skapa annonser, sålla ansökningar, genomföra intervjuer och göra referenstagningar, vilket minskar risken för felrekrytering och ökar möjligheterna att hitta rätt person för er tjänst.

Vi hittar rätt!

Vill du veta mer om hur vi arbetar med rekryteringar? Eller är du intresserad av att lösa oss hitta den perfekta medarbetaren till din verksamhet?

REKRYTERING AV TJÄNSTEMÄN

Är du i behov av tjänstemän? Då hänvisar vi dig till vårt systerbolag Purple Rekrytering & Interim. De sköter hela processen, från uppstart och annonsering till anställning.

Har DU några funderingar?

Besök vår sida med svar på vanliga frågor. Där får du svar på allmäna frågor om oss, men även hur bemanning och rekrytering fungerar.

Vill du veta mer om hur vi arbetar?

Något som är oklart?

Vi har flera sidor där vi ger svar på frågor men också förklarar hur arbetssättet ser ut för bemanningsföretag.