Jobba via bemanningsföretag – hur fungerar det?

Vill du söka jobb genom oss eller ett annat bemanningsföretag?

Det kan vara svårt att veta hur det fungerar när du söker jobb via bemanningsföretag. Hur fungerar det med lön, vilka arbetstider har du och vad skiljer det från en vanlig anställning?
Nedan har vi samlat information för dig som letar svar på dessa frågor.

Kollektivavtal

Vi har precis som de flesta andra företag ett kollektivavtal. Det säkerställer att du har rättvisa arbetsvillkor och ersättning. Detta avtal garanterar dig en stabil grund, inklusive förmåner som semesterersättning och sjuklön. Genom att vara en del av ett kollektivavtal visar vi vårt engagemang för att skapa en rättvis och trygg arbetsmiljö för alla våra anställda.

Söka jobb via bemanningsföretag
Söka jobb via bemanningsföretag

Lön

Hos oss är öppenhet och rättvisa i lönesättning viktigt. Vi följer företagets genomsnittslön för att säkerställa en jämn och rättvis ersättning för våra medarbetare. Det betyder att du kan känna dig trygg i att du får betalt på ett sätt som är i linje med branschstandards och företagets policy. När du är anställd via ett bemanningsföretag är det alltid de som betalar ut din lön, och alltså inte den arbetsplats du är på.

Arbetsplats

När du söker jobb via oss eller ett annat bemanningsföretag får du möjligheten att arbeta på olika arbetsplatser med olika roller. Det ger dig möjlighet att bredda din erfarenhet och prova på olika. Det ger dig chansen att utforska olika branscher och företagskulturer, vilket kan vara en fantastisk väg för personlig och professionell tillväxt. Vi tror på att erbjuda våra medarbetare en mångsidig och berikande arbetsupplevelse, vilket i sin tur skapar ökad flexibilitet och anpassning till olika arbetsmiljöer.

Söka jobb genom bemanningsföretag

FLER nyheter

Hur skriver man ett CV?

Är det dags för dig att skriva CV? Kul! Ett CV är till för att hjälpa rekryteraren förstå varför du är bäst lämpad för jobbet.

Läs mer »