Vinnare av Marknadshornet 2023

Fredagen den 21 April var det dags för Värnamo Näringslivsgala 2023 på Gummifabriken och självklart var vi från PULS på plats. Kvällen bjöd på god mat, underhållning och prisutdelning där vi fick ta emot ett av priserna – ”Marknadshornet 2023”.


Marknadshornet delas ut varje år av MiGR som är en organisation och ett forum för marknadsföringsintresserade i Gnosjöregionen. Priset
”Marknadshornet” tilldelas ett företag eller en organisation med framgångsrik marknadsföring som visar på stor kreativitet och
företagsamhet. Det skapar ett starkt intryck och fungerar som en inspirationskälla för andra företagare.

Vi är otroligt glada, stolta och tacksamma för att få detta pris. Detta är ett bevis på att vi genom vårt engagemang och driv har nått ut på det sättet som vi hoppats på. För oss är det viktigt att våra konsulter och kunder känner trygghet i oss och därför vill vi vara personliga och ligga i framkant med vår marknadsföring. Detta ger oss mer vind i seglen för kommande projekt och den spännande framtiden som väntar i ”vår lila” värld.
Anela Drndo, Marknadsansvarig på Puls Bemanning och Rekrytering 


Motivering
Puls Bemanning & Rekrytering AB har under året visat ett föredömligt sätt att balansera sitt sätt att kommunicera. Konsten att attrahera olika målgrupper i olika medier med olika tonalitet kräver både mod och fingertoppskänsla. Resultatet är ett tidsenligt säkert och starkt varumärke.

 

 

FLER nyheter

Hur skriver man ett CV?

Är det dags för dig att skriva CV? Kul! Ett CV är till för att hjälpa rekryteraren förstå varför du är bäst lämpad för jobbet.

Läs mer »